ANDRIANA

#wattpad

3 perkara je yang nak ditulis :

1. Sekarang ni #wattpad dah jadi favourite app and most used app. Trust me, berlambak cerita fanfic dalam reading list haha tapi ada jugak cerita lain macam sad romance. Baru la sedih sikit, tapi sekarang ni lebih suka baca cerita yang thrilling baru semangat nak baca. Ada jugak tulis cerita sendiri tapi baru satu chapter siap penatlah nak perah otak nak tulis apa. Chapter first pun dua mingu nak siapkan, memang lamalah nak siapkan chapter yang lain. So kepada sesiapa yang suka membaca atau menulis bolehlah download app ni. Tapi kekadang bosan jugak asyik baca cerita je.

2. Apapun, cuti sekolah ni memang tak best sebab ada latihan netball then Isnin minggu depan terus lawan dekat center court, seremban. 31hb ni lawan kenapalah awal sangat lawan ?

3. Yeahhh... laptop dah siap dibaiki. Sebenarnya dah lama dah mintak suruh ibu hantar kedai sebab skrin dia entah macam entahlah skrin dia tak nampak apa-apa. Sekarang ni presentation untuk English subject kene guna powerpoint tapi tak kisah pun guna powerpoint lagi senang daripada guna mahjung paper. Mahjung tu besar sangat tak tahu nak hias apa kalau powerpoint ni boleh latak video then hiasan tambah sikit je.

#wattpad


No comments :

Post a Comment