ANDRIANA

Berhulu Camp, Serting Ulu, Jempol, Negeri Sembilan



NIA CAP EH !


Hari Jumaat sampai hari Ahad semalam, semua pengawas, prs, jpam SMK Seri Sendayan ada kem kepimpinan di Berhulu Camp. Betu betul dekat hutan tapi dah jadi tempat rekreasi la. Ada pokok tak ingat nama dia memang besar gila ! 241 tahun dah umur pokok tu tinggu dia memang tinggi la. SMKSS jugak sekolah first yang pecah rekod datang paling awal. Pukul 11.30 pagi dah sampai padahal aktiviti start pukul 3 petang. Paling mencabar time camp bila khemah masuk air. budak lelaki untung la tidur kat dewan memmag eiii!!!! gambar tak banyak sebab takde camerakan......



Time ni masa solat Maghrib-Isyak/Subuh. time tazkirah ni memang dah tidur tak dengar apa ustaz naim cakap apa.



Masa aktiviti Festival Kampung. Peserta yang uruskan aktiviti tu tanpa bantuan fasi semua peserta yang buat dengan arahan Dato and Datin. Team yang paling best ialah Gadis Jelebu tu meman lawak. Yang team atas ni yang lawaknya cuma dorang transform dari lelaki jadi perempuan. Team sendiri sado team, kitaorang buat spontan je dialog. dan cerita kitaorang memang keliru sikit



Bak keta pak long smkss n yang tak boleh lupa perkataan MAMA. Kitaorang pulak KATE KO dengan NIA CAP EH !




#sadoteam #pakmus #cikgusado sekian. AKTIVITI BERLUMPUR kalau kat sini memang wajib dan tulah main activity !!lintah pacat semua ada kat berhulu camp



#wattpad

3 perkara je yang nak ditulis :

1. Sekarang ni #wattpad dah jadi favourite app and most used app. Trust me, berlambak cerita fanfic dalam reading list haha tapi ada jugak cerita lain macam sad romance. Baru la sedih sikit, tapi sekarang ni lebih suka baca cerita yang thrilling baru semangat nak baca. Ada jugak tulis cerita sendiri tapi baru satu chapter siap penatlah nak perah otak nak tulis apa. Chapter first pun dua mingu nak siapkan, memang lamalah nak siapkan chapter yang lain. So kepada sesiapa yang suka membaca atau menulis bolehlah download app ni. Tapi kekadang bosan jugak asyik baca cerita je.

2. Apapun, cuti sekolah ni memang tak best sebab ada latihan netball then Isnin minggu depan terus lawan dekat center court, seremban. 31hb ni lawan kenapalah awal sangat lawan ?

3. Yeahhh... laptop dah siap dibaiki. Sebenarnya dah lama dah mintak suruh ibu hantar kedai sebab skrin dia entah macam entahlah skrin dia tak nampak apa-apa. Sekarang ni presentation untuk English subject kene guna powerpoint tapi tak kisah pun guna powerpoint lagi senang daripada guna mahjung paper. Mahjung tu besar sangat tak tahu nak hias apa kalau powerpoint ni boleh latak video then hiasan tambah sikit je.

#wattpad