ANDRIANA

Twitter kene hacked !

Assalamualaikum..



Hahah... twitter Farah kene hacked ! Haiyo mcam mana boleh jadi ? Tak tahu lah . Semalam punya semalam buka twitter tapi tak dapat . Email pun dah tak betul bila nak reset password . Nak buat macam mana ? Buatlah twitter baru ! Follow lah twitter baru Farah :D kalau nak Farah followback mention kat twitter atau pun komen kat link twiiter korang dekat post ni tapi kenalah follow Farah dulu !

Segmen Doodle Comel by Fizgraphic

Assalamualaikum..

Warna baju : #fcbea9
Warn tudung: #6adeb9
Nama: Adriana

Tag : Dia / Dia





saya buat doodle !

Assalamualaikum..



#1 First time buat . comel kan ?

#2 Second doodle

#3 doodle berbaju kurung

#4 doodle pakai baju outing esteejayh


p/s : kalau amibik please komen okayy??


1 week school holiday segmen by FH

Assalamualaikum bloggers.

Jom join segmen yang dianjurkan oleh Fatin Hazwani @ Duniaimpianfatin.blogspot.com. Ni merupakan segmen keduanya. Kita juga dapat support Fatin hazwani dalam dunia blog :)

Klik Banner Atas Untuk Join :)

Sponsor yang baik hati : Nur Nabilah || Azwar Syuhada || Ezzaty Farhana
Hadiah2 segmen : Topup RM5 (x2) || Topup RM3 (x2) || Shawl@Pashmina (x5)

Bermula pada Ahad 2 jun 11:30 malam hingga Sabtu 8 jun 11:30 malam. Jom join ramai ramai baru meriah :)