ANDRIANA

Banner for you !

Assalamualaikum..

Hai harini takde keje so boringlah dalam masa free ni nak bagitahu sape yang telah menjadi

-PENGLIKE FANPAGE YANG KE-200
-FOLLOWER YANG KE-600

Bakal mendapat banner dari Farah . So siapa nak silalah menjadi orang itu .
Yang orang tu nanti hantar mesej kat fanpage !


Hostel.....

Assalamualaikum..



Hy ni nak bagitahu je yang harini farah dah nak balik hostel so tak adalah farah online untuk 2 minggu ni . Boring la duduk hostel tu . rasa malas sangat nak duduk hostel tu ......

Dah bye la nak pergi bersiap dah bye !!!!!!

540928_468644736526230_643905467_n_large

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Assalamualaikum..


Saya blogger dari negeri ??? 10 - 1 = 9 . Negeri Sembilan .Siapa dari negeri yang sama ? Angkat kaki hahaha..... Ceritakan apa-apa yang best pasal negeri saya ? Yang saya pasti Port Dickson yang menjadi tarikan di negeri saya dengan pantai yang berombak .... Saya hairan sebenarnya , saya yang duduk antara sempadan seremban dengan port dickson pon jarang pergi mandi pantai ni lagi yang jauh  dapat pergi selalu .. Hurmm.... Makanan yang paling glamor kat sini ialah yang sedap untuk dimakan oleh saya ..hahahaha... kelakarnya ... Tu ajelah yang saya nak cerita . Nak tag blogger yang rapat dia jarang online   dalam blog ni .....

Saya Nak Doodle by Zakie11

Assalamualaikum..


Nama : Farah
Warna Biru
Tag : Farah / Ika / Wanynaziar