ANDRIANA

I Need SPONSOR !

Assalamualaikum..






Yeahh... terinign pulak lah nak buat giveaway nak cuba pulak buat giveaway sebelum ni asyik join giveaway kali ni nak buat pulak .. sebenarnya dah lama nak buat tapi takut takde yang join dan tak tau nak bua macam mana ???? tapi bila dah tau ni nak buatlah... Maybe giveaway yang Farah nak buat ni akan berlangsung selama 3 minggu kot ??? Jadi Farah nak cari sponsor ... sponsor tu mestilah jujur dalam mengotakan janji nak sponsor giveaway !!! kalau berminat nak jadi sponsor PM Farah dekat --l> Facebook

Kalau nak sponsor sila bagitahu

-url blog
-url fanpage (kalau ada)
-sponsor apa ?
-untuk berapa pemenang ?
-syarat tambahan ?

No comments :

Post a Comment