ANDRIANA

New Design !

Assalamualaikum..



Yeah akhirnya tercapai impian Farah nak tukar design blog setelah beberapa bulan guna design yang sama ! (sebenarnya design lama tak sampai sebulan lebih guna) Border yang bergambar tu Farah dapat inspirasi daripada   Kak Iyra sebab nampak menarik je border yang ada gambar tu . sebenarnya nak buat content wrapper transparent tapi macam tak jadi . header pon 2 kali tukar . so nilah hasilnya . Komenlah kalau dsign baru ni lagi cantik dari design sebelum ni .

5 comments :