ANDRIANA

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Assalamualaikum..


Saya blogger dari negeri ??? 10 - 1 = 9 . Negeri Sembilan .Siapa dari negeri yang sama ? Angkat kaki hahaha..... Ceritakan apa-apa yang best pasal negeri saya ? Yang saya pasti Port Dickson yang menjadi tarikan di negeri saya dengan pantai yang berombak .... Saya hairan sebenarnya , saya yang duduk antara sempadan seremban dengan port dickson pon jarang pergi mandi pantai ni lagi yang jauh  dapat pergi selalu .. Hurmm.... Makanan yang paling glamor kat sini ialah yang sedap untuk dimakan oleh saya ..hahahaha... kelakarnya ... Tu ajelah yang saya nak cerita . Nak tag blogger yang rapat dia jarang online   dalam blog ni .....

11 comments :

  1. anda di tag di http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/first-simple-giveaway-by-nazarah.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  4. Saya pun orang nogori . Jom singgah blog saya !

    Peace Yoo !

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  5. hai assalamualaikum
    yeen pun orang nogori jgk
    jom terjah ke blog sye hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama , blogger dari perak .done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  7. salam dari blogger Kelantan

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  8. Saya dari johor =)

    http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-johor.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal dari segmen yg sama.
    ciksu follow dari kedah..

    lobaksusue.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam... deno dtg dari segmen sama... btw, deno dari terengganu :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete