ANDRIANA

Segmen : Follow Back - Twitter


Hello !!! Dah tengok dah banner yang simple mimple tu? Nak join tak?
Kalau nak join tengok Bawah:

•Syarat-syarat
1.Warganegara Malaysia 
2. Mestilah mempunyai blog
3. Mestilah mempunyi akaun twitter -kalau tak ada boleh sign up sekarang!
4. Follow Blog Farah , Twitter and like My fanpage
5. Mesti buat apa yang kat atas
•Cara join segmen :
1. Buat satu entry yang ringkas
2.Letakkan banner yang simple mimple niey kat entry korang dan linkkan ke entry niey
3.Jangan lupa letakkan sekali LINK TWITTER KORANG
4. Hantarkan link entry korang dan bukan link blog korang!
5. Follow semua yang join segmen ni!
••Senarai peserta

Senarai Peserta -Segmen : Follow Back - Twitter

Ok Kalau dah join segmen ni kenelah follow semua yang join segmen ni ! Sape tak follow jangan masuk segmen ni sebab ni untuk tambah followers kat twitter korang ..... 
  1. https://twitter.com/mohdnoorshawal (@mohdnoorshawal)
  2.  https://twitter.com/Miarh_Myra(@Miarh_Myra)
  3. https://twitter.com/Sarah_Haszlan (@Sarah_Haszlan)
  4. https://twitter.com/crunchy_lovely (@crunchy_love)
  5. http://twitter.com/zafirah_aidahh   (@zafirah_aidahh)
  6. https://twitter.com/CeuxPrincesse (@CeuxPrincesse)
  7. https://twitter.com/NurulFHMT (@NurulFHMT)
  8. https://twitter.com/CoretanWana (@CoretanWana)
  9. https://twitter.com/syifaa_tsfSemut (@syifaa_tsfSemut
  10. https://twitter.com/Atirah77 (@Athirah77)
  11. https://twitter.com/wanie_raina (@wanie_raina)
  12. https://twitter.com/AinaFarahin01 (@AinaFarahin01)
  13. https://twitter.com/Atieynn (@Atieynn)

Tutorial :Navbar Awan

OK pelik tak tajuk post niey? sebab Farah tak tau nak aletak tajuk apa sabab tuto niey tak ada tajuk lagi .... Entah apa yang Farah marapu niey....
KOrang perassan tak yang blog Farah niey bertambah colourful? Sebab :
I
I
I
I
I
I

Nak buat jugak :

  1. First Farah nak credit to Kak Nabila 
  2. Second korang sign in blog korang pastu bukak edit html
  3. Korang cari kod yang kat bawah niey
</head>

4. Korang  paste kan kod yang kat bawah dekat bawah kod yang korang cari tadi

<div style=" background-image: url('http://3.bp.blogspot.com/-_5NY-s4udhE/UFSLXhm_YII/AAAAAAAAFv4/HM8jz1ep96M/s1600/DividerNabila.png'); top: -10px; width: 100%; left:0px; height: 34px; z-index: 100; position: fixed; background-hover:filter:alpha(opacity=100);"></div> 
5. Save Template Preview jadik ke tak ? Kalau jadik apa salahnya kalau korang ringankan tangan komen!

Tempahan Header Percuma .

Tumblr
Saya pon nak jugak header yang warna warni ...
Detail untuk header saya:
Nak tulis apa?  - Farah Adriana 
Saya nak warna? - Warna Warni !
Gambar ? -Link : https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-snc6/274618_100001679496505_1771405696_q.jpg
Link Blog : mysweetcrunchy.blogspot.com
Harap dapat la header colourful niey !

Oh lupa nak bagi tau niey saya yang nak tempah bukan saya nak bukak tempahan hehe.. jangan marah :D

Yeppi.... Yahoo....

Bunyi macam orang gile je kan? Lantak la korang nak kata apa asalkan esok tak belajar dah !
tepat je balik dari skola terus bukak komputer  buat entry raikan harin  niey !! Tapi harap la soalan aptitud tadi betul dapat faham sikit je la.. tapi banyak la jugak yang paham - farah tau ayat farah ni merapu sikit tapi ada aku kesah A.A.K. aak tu cikgu farah yang reka lepas tu sume org gune aak tu !

Niey la dye muka orang dah habis upsr!  Haha.. 
Dan bermula hari farah akan menyerahkan semua buku bku upsr keoada adik farah yang taonn 5 tu hahah.., 
takde la brutal sangat farah niey!!! fail -fail tu bairla farah simpan untuk rujukan taon depan! Dan sekarang tgh pikir nak masuk skola mana taon depan tp dah ada dah yang melekat kat otak niey ! Tentunya MRSM kalau dapat masukla ... 

ANYWAY UPSR DAH HABIS!!!!

BYE BYE !!!

Tolong Vote blog Farah Boleh???


Hello hari niey Farah nak mintak tolong kepada sesiapa yang inginkan pahala pada hari ni .....
Tolong vote blog Farah boleh???


Kalau korang suka warna biru dan Suka blog Farah tolong vote blog Farah bley???

- VOTE HERE -