ANDRIANA

Segmen Siapa Paling Jujur

Assalamualaikum..
Click Banner
Done jawab semua soalan dengan sejujur-jujurnya :D

  1. apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang : Mula-mula jerit dulu lepastu marah dia . Kalau ada orang , saya kata takpe dan suruh dia pergi ambil tisu cepat ! #Marah
  2. pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar :Setakat ni tak pernah tapi pernah kene tuduh . Hadoiii...
  3. pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan :Tak juga tapi  masa tu puasa cuma usik-usik je hidung tu harhar....
  4. bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa : Boleh dikatakan malam-malam lepas 6/6/2012 sebab rindu kat ayah yang dah takda :(
  5. mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you : Tak pernah kene ejek masa kechik sebab kita gangster woo~~ 
  6. berapa berat badan you sekarang : 39kg dan ke bawah
  7. ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa : Jerit dan makan coklat kalau takde tidur ...
  8. matapelajaran paling k.o masa sekolah : Mula-mula math la tapi bila math dah okay scienca pulak KO ! hhahaha
  9. adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan : Pernah gaduh tapi maki dia dalam diari je huhu~~
  10. orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) :Masa darjah 1 tapi suka-suka je hehhe
  11. you pertama kali couple masa umur berapa : Tahun 5 
  12. berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila : tak sampai 2 bulan
  13. last you putus sebab apa :Sebab UPSR #sedih....
  14. adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa :Pernah ! Sebab dapat 5A UPSR ♥
  15. bila dok sorang sorang , ape mesti you buat : Tengok tv , tidur , main tepung .
  16. keputusan upsr you : 5A #Bangga
  17. you nak kawen masa umur berapa dan kenapa :Lepas dapat ijazah sebab nak belajar dulu
  18. you selalu berangan tentang ape : Kebanyakkannya seram taknak citer
  19. perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you : Selalu tak dapat minum air vitagen dan air coklat dutch lady sebab adik habiskan dan adik curi duit tapi curik balek .
  20. perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you : Tak pernah berlaku pon !!!
  21. blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia  Kak  Lyssa Faizureen sebab dia banyak tolong Farah dengan tuto dia masa Farah newbie lagi :D
  22. sesuatu yang you tak suka bila blogwalking :Bila line internet slow , loading lambat dan word verification
  23. mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook : Tahun 2012 sebab masa tu ramai yang cakap pasal facebook
  24. you selalu bangun tidur pukul berapa : 11+++ tengah hari ..
  25. kritikan terhadap blog saya : Blog awak cantik . suka warna dia tak terlalu banyak widget . loading pun laju je  . Tak banyak kritikkan ? Maknanya blog awak ohsem !

5 comments :

  1. ada sponsor baru . follow and like page dia keyh :D

    ReplyDelete
  2. nice entry and header cool :)
    btw from the same segmen ~

    http://jjikjjikl.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete
  3. dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
    boleh shopping jugak sini
    sy ske segmen jawab2 soalan macam ini anada bagaimana??
    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete