ANDRIANA

Design Saya Okay !

Assalamualaikum..


Eiii geramnya bila tengok cbox tadi ! Ada ke patut dia tuduh saya tiru design blog orang ? Sumpah okay saya tak tiru ! Kalau saya tiru mestilah ianya 99% sama dengan design blog seseorang tu ! Memangla kekadang design blog kita ada yang sama tapi takdelah 100% sama . Kalau sama pon itu hanyalah kebetulan okay ! 

Jangan nak tuduh okay ! Yang Amin tu kalau awak tak puas hati dengan saya awak jangan tengok atau bukak blog saya lagi dah okay ! Dekat atas tu dah terang-terang tulis kalau tak suka saya atau blog saya boleh tekan "X" tu !!

Untuk kali terakhir kalau design saya sama itu hanyalah kebetulan saya tak tiru pon !

5 comments :

  1. jangan layan sangat ! biase latu , org jeles dengan kite memang cmto , anis pon kne gak !, tpi psal laen la , sabo tau !

    ReplyDelete
  2. Ha'ah betul tu... Dia tu, kalau berani sgt, nape x letak link blog? Entah2 dia punya blog hudosss.. Cemburu ngan blog awk, dia main tuduh jeee. Sabar ye kak. Senyum ckit.. :D Baru comeyh! Ni, masam jer .. Hehe.. Yeker??

    ReplyDelete