ANDRIANA

Back to SCHOOL !

Assalamualaikum..
Fotos da Linha do tempo | Facebook
Takutnya tengok gambar ni !

Hai malasnya tajuk entry ni . Langsung tak menggembirakan ...... Tapi dalam tak gembira tu nak juga beli barang sekolah dan lain-lain . Rasa macam sekejap je cuti sebulan ni .... Huhu.... 31hb ni Farah kene pergi sekolah . Kata ada orientasi apa entah . Kene pakai baju sekolah . Nak tanya pada yang nak bersekolah ni tahun depan korang pakai beg warna apa ? Kalau Farah warna ungu je semuanya dari casing telefon sampai pencil box . Kalau boleh jam tangan pon ungu ! Hahah tengok betapa sukanya Farah pada warna ungu ni ! Tapi blog still warna pink tak nak tuka warna ungu sebab tak pandai nak edit blog yang cantik ni kepada warna ungu ! Dahla tu je la nak nak cerita . Byebye !

6 comments :

  1. haha smelah , tapi Hazirah ungu hitam , dari jam ,penselbox ke beg semua ungu hitam , kalau blog jdi ungu hitam nanti pengunjung lari *kot :)

    ReplyDelete
  2. Bag sekolah sy next year warna Merah ! Mengancam kan ? Aummm ! Haha

    ReplyDelete
  3. Wah. Beg Adilla warna pink, purple. tapi paling banyak pink. purple sikit-2 je. Pencil box warna-warni. haha.

    ReplyDelete