ANDRIANA

My Own Doodle

Assalamualaikum..


Nice ? Ok la tu , kan ? Doodle ini Farah buat guna Paint je sebab tak boleh download SAI . Kira ok la kan untuk junior dalam dunia doodler ini .. Hehehe.. Farah reti buat kepala je dulu , badan dia dalam proses . So lepas ni sesiapa nak buat doodle boleh la buat guna Paint . Korang try la ....

7 comments :

  1. Mana awak dapat rose tuh ? ;)
    btw , nice doodle :D saya tak reti buat xD

    ReplyDelete
  2. @NurJannah thanks :D . rose tu saya download sini -http://thechocogoodies.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. lepas nie boleh buat tok kite :P

    ReplyDelete
  4. http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/1st-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

    ReplyDelete