ANDRIANA

Jom Tengok Movie !


Hello korang ! Entry kali ni Farah nak tunjukkan kepada korang satu laman web untuk korang . Tapi korang mesti suka sebab korang boleh tengok mobie atau drama bersiri . Baru tadi Farah tengok "Hantu Kapcai" . Korang belum tengok lagi ? Pergi la tengok ! Pergi laman web ni http://www.ceritamaster.com . Korang cunma perlu ikut langkah-langkah yang simple je sebelum korang tengok cerita korang .

1. klik dekat arah jari tu .
2. Tunggu lima saat dan tekan " Skip This Ads"

3. Tunngu lagi lima saat dan tekan ?"Skip Ads"

4. Akhir sekali tengok la movie yang korang nak tengok .

1 comment :

  1. where to watch online movies for free ? Its here tengokmovie.com best to watch no ads or what ever!

    ReplyDelete