ANDRIANA

Hari Anugerah - Anugerah Kokurikulum -

Ok semalam sekolah Farah ada buat Hari Anugerah dan Farah dapat banyak Hadiah jugak la....
Farah dapat hadiah untuk 
Kedudukan Dalam Kelas  *Ketiga , 
Matapelajaran Terbaaik *Sains/Math/Bm (Pen)/K. Tempatan 
Result UPKK Terbaik -7A je 
Anugerah Kokurikulum (P)
Farah paling suka hadiah UPKK sebab dapat RM40 ! Boleh beli coklat banyak-banyak ! Sampai orang yang bagi hadiah tu pon kata "Bagus ye dapat hadiah banyak ni !" Hehehe.. Bangga !
Dah la . Sebanarnya Farah tak tau nak update apa so korang tengok  je la gambar ni !
Photo: Anugerah Kokurikulum  http://instagr.am/p/Rw_FA0SiXR/
Bannga Seyh !


*Nama Cikgu Farah




1 comment :

  1. Salam ziarah. Tahniah.

    Suka joint GA ya?
    Jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html
    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

    ReplyDelete