ANDRIANA

New Look


sweet | Tumblr

Haliuuu.. korang ! korang perasan tak blog Farah ni ? Dah lain kan ? Farah guna blogskin sbb tak payah nak edit banyak sangat padahal kalau boleh Farah memang tak nak pakai blogskin ni tapi malas sangat nak edit lama sebab farah guna laptop orang lain sbb laptop Farah on the way untuk balik rumah lepas keluar dari hospital kat pd tu ....Ok tak korang rasa skin ni ? warna blog ni pun universal untuk lelaki dan perempuan pon boleh macam nama Farah - Adriana/Adrian right ? Farah tukar skin sebab menyampah pulak nak tengok skin warna biru tu so Farah pilih la warna ala ala vintage ni . So cute ! 
I LOVE INSTAGRAM
And one more thing kepada pengguna istagram follow la Farah -@farahtyra . Followers Farah tak ada la banyak macam korang sebab Farah dulu kan kuno tak tahu pasal instagram ni . Apa-apapun follow Farah tau ! Insyaallah Farah follow korang balik . So setakat ni je la entry Farah . Farah harap lepas ni rajin-rajin la korang nak jenguk blog Farah . Sebab kalau followers abnyak tapi tak ada sesapa baca baik tak payah kan? So readers sangat penting ! Kbye 

2 comments :