ANDRIANA

Tutorial :Navbar Awan

OK pelik tak tajuk post niey? sebab Farah tak tau nak aletak tajuk apa sabab tuto niey tak ada tajuk lagi .... Entah apa yang Farah marapu niey....
KOrang perassan tak yang blog Farah niey bertambah colourful? Sebab :
I
I
I
I
I
I

Nak buat jugak :

  1. First Farah nak credit to Kak Nabila 
  2. Second korang sign in blog korang pastu bukak edit html
  3. Korang cari kod yang kat bawah niey
</head>

4. Korang  paste kan kod yang kat bawah dekat bawah kod yang korang cari tadi

<div style=" background-image: url('http://3.bp.blogspot.com/-_5NY-s4udhE/UFSLXhm_YII/AAAAAAAAFv4/HM8jz1ep96M/s1600/DividerNabila.png'); top: -10px; width: 100%; left:0px; height: 34px; z-index: 100; position: fixed; background-hover:filter:alpha(opacity=100);"></div> 
5. Save Template Preview jadik ke tak ? Kalau jadik apa salahnya kalau korang ringankan tangan komen!

2 comments :