ANDRIANA

Jom Exchange Link


Tumblr_m884xbzi9x1qke3gjo1_500_large


Hello korang hari niey Farah teringin sanagt nak exchange link. Pada sesapa yang nak exchange link denagn Farah boleh komen bagi link dengan gambar banner korang . 

Penting :

Kalau Korang buang link Farah , Farah akan delete korang punye link jugak . Mana adil kalau korang buang Farah punye link ! 


Nie banner Farah ...... Cantik tak? Tak nantik tak pe!


6 comments :

  1. Jom :)

    Banner - http://2.bp.blogspot.com/-tkrp5ezHhVY/UASW4d5aPhI/AAAAAAAAI_s/oMVWaxBGBB8/s1600/bannerakma.gif

    Blog - http://memories-si-akma.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. dkt sini banner farah ->

    http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/08/jom-tukar-tukar-banner.html

    ReplyDelete
  3. @AkmaDanira

    Ok nak ambik banner saya kat sidebar atau page link

    ReplyDelete
  4. Woahhh, cantiknya banner.
    Eh? Tetibe pulakk haha. Baidewayy, blog ni cute .hehe

    ReplyDelete
  5. Farah....boley tak ajar mcm mane nak buat banner mcm tu :)
    im new in blogging :)

    harap tunjuk ajar eh! tanx!!

    ReplyDelete