ANDRIANA

Hello ? RIndu Blog !

Hell is empty and all the devils are here.

Helo koranng semua ! Thank sebab jenguk blog Farah yang kini dah bertukar wajah dengan color yang baru 
Farah malas nak masukkan gambar line kat sini lambat ! Malas Farah nak tunggu loading-nye ! Ntah kenpa Farah pilih warna niey sebagai tema blog yang baru ????? Siapa dpt jawap Farah bagi singgit (dalam mimpi korang.. hehe Farah buat lawak!) Walaupun EXAM dah dekat tapi sempat lagi Farah bukak blog......
Sebenarnya Farah macam tak berapa minat nak berblog lagi dah ! tapi sebab boring kat umah so Farah berblog la.... 

Dan pada sesapa je la yang dah letak bannner or link Farah tapi Farah tak letak link or banner dye lagi sila inform kat Farah tau sebab Farah takut kalau korang marah Farah sebab tak letak link korang ! Bagitau tau ! Kalau tak bagitau Farah tak letak la dye punye link ...... 


Your Fashion Police

Hah ! baru Farah ingat ... Masa hari raya kedua aritu ada jiran nenek Farah datang sekali gan anak dye lepas menjamu selera , borak-borak ape sume tu ! Balik la kan! Tapi Farah nampak akak yangbaju pink tu pakai kasut mak ai ... tinggi yang macam kat atas nie la atau lebih tinggi  cam tu ??? jalan slow-slow nasib baik tak jalan ! Yelah jalan kat tanah dengan air , lumpur , tanah tak rata kalau Farah ... tak ingin de kasut macam tu ! Ok la dah mengantuk niey bye!



No comments :

Post a Comment