ANDRIANA

Order Kuih Raya


Mari beli ... Mari beli ...  



Farah tahun ni nak jadi peniaga (untuk bulan pusa ni je la)

Farah sebenarnya nak mempromosikan -KUIH TART NENAS-KUIH ALMOND LONDON-
betul ke tak Farah tulis nama kuih tu klau salah pon korang paham jugakkan?
Straight to the point sebenarnya Farah nak cari duit lebih untuk beli 
baju raya! 
Jadi kepada sesiapa yang nak order kuih yang Farah cakapkan tadi boleh la berhubung 
dengan MAK CIK FARAH

But , dengan satu syarat korang tak boleh bagi tau yang Farah promote
nanti membebel mak Farah nanti k  ! =)

P/S : Harga korang runding lah sendiri

No comments :

Post a Comment