ANDRIANA

Help me, please???


Listen And Forgive


hello korang , boleh tolong Farah tak ? Macam mana nak betulkan keyboard yang bertukar jadi number ? Nak hantar gi kedai lambat lagi !  So ada sesapa yang handal bab pc-pc niey , tolong bagi apa yang boleh betulkan keybord Farah niey . Farah tulis entry niey pon guna user lagi satu . Farah nak bukak file yang Farah simpan dalam user lagi stu tu . So, sesapa yang ada idea nak betolkan keyboard Farah niey , please komen ! 

1 comment :

  1. alamak macam mne tuh..nk kasi cdangan pun kurg pndai bab2 ni..hhee

    ReplyDelete