ANDRIANA

Buang Navigation Bar

Hello korang ! Hari niey tetibe je Farah rasa terlebih rajin nak kongsikan tutor yang simple ni kat kongikan 
tutor ni simple je sebenarnya , cuma nak mengarang ayat je yang susah . Apalah yang Farah melalut
ni ok la sebelum Farah tulis yang bukan-bukan dan merepek mari kita mulakan sesi pembelajaran kita

Seperti biasa:

Sign In Blog - Design - Edit Html - Expand Tick Widget

Fisrt korang cari nama template korang macam Farah , Farah Guna wased denim ikut korang punya template 
dan copy Kod kat bawah 

#navbar-iframe {
display: none !important;
}

korang paste-kan kod tadi dekat bawah nama template macam ni :


-----------------------------------------------
Blogger Template Style
Name:     Washed Denim
Designer: Darren Delaye
URL:      www.DarrenDelaye.com
Date:     11 Jul 2006
-----------------------------------------------
*/
#navbar-iframe {
display: none !important;
}

Kalau jadi korang komen la yang tak jadik pon samsa manalah tahu Farah dapat tolong ke?

No comments :

Post a Comment