ANDRIANA

Hy ! 
Semalam punye semalam cikgu ada bagi tau yang 
kitaorang (yg ade internet n laptop kat umah) kene buat ujian online!
setakat ni Farah cuma buat  subjek BM belom buat yang lain
malam tadi baru buat susah betol soalan yang dye bagi
Hanya 24 soalan je yang betol 24/35
teruk kan!!!!!
Tak sabar nak pegi perkhemahan tapi.....
Girls semua kene duduk kat dalam bangunan 
yang dah lama x guna!!! Serammm.....
Tapi kat situ pernah ada kes tau! jangan main2 !!
and toilet dye x pernah ade orang guna pon tu yang seramnya!

Ok setakat tu je la ! Bye!

No comments :

Post a Comment