ANDRIANA

Berhulu Camp, Serting Ulu, Jempol, Negeri Sembilan



NIA CAP EH !


Hari Jumaat sampai hari Ahad semalam, semua pengawas, prs, jpam SMK Seri Sendayan ada kem kepimpinan di Berhulu Camp. Betu betul dekat hutan tapi dah jadi tempat rekreasi la. Ada pokok tak ingat nama dia memang besar gila ! 241 tahun dah umur pokok tu tinggu dia memang tinggi la. SMKSS jugak sekolah first yang pecah rekod datang paling awal. Pukul 11.30 pagi dah sampai padahal aktiviti start pukul 3 petang. Paling mencabar time camp bila khemah masuk air. budak lelaki untung la tidur kat dewan memmag eiii!!!! gambar tak banyak sebab takde camerakan......



Time ni masa solat Maghrib-Isyak/Subuh. time tazkirah ni memang dah tidur tak dengar apa ustaz naim cakap apa.



Masa aktiviti Festival Kampung. Peserta yang uruskan aktiviti tu tanpa bantuan fasi semua peserta yang buat dengan arahan Dato and Datin. Team yang paling best ialah Gadis Jelebu tu meman lawak. Yang team atas ni yang lawaknya cuma dorang transform dari lelaki jadi perempuan. Team sendiri sado team, kitaorang buat spontan je dialog. dan cerita kitaorang memang keliru sikit



Bak keta pak long smkss n yang tak boleh lupa perkataan MAMA. Kitaorang pulak KATE KO dengan NIA CAP EH !




#sadoteam #pakmus #cikgusado sekian. AKTIVITI BERLUMPUR kalau kat sini memang wajib dan tulah main activity !!lintah pacat semua ada kat berhulu camp